Deprecated: Creation of dynamic property TGMRequiredPlugins::$themeversion is deprecated in /var/www/vhosts/connectonlinewithoffline.com/httpdocs/wp-content/themes/recvite/framework/tgm/config-tgm.php on line 10

Deprecated: Creation of dynamic property TGMRequiredPlugins::$wp_version is deprecated in /var/www/vhosts/connectonlinewithoffline.com/httpdocs/wp-content/themes/recvite/framework/tgm/config-tgm.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property TGMRequiredPlugins::$liecence_endpoint is deprecated in /var/www/vhosts/connectonlinewithoffline.com/httpdocs/wp-content/themes/recvite/framework/tgm/config-tgm.php on line 12
expedite. makkelijk. goed. verkopen. | Connect Online with Offline

De uitdagingen van sales professionals.

Als je in sales werkt, moet je weten hoe je je klanten tevreden kunt stellen en hen kunt helpen om jouw product te kopen. Je moet snel en efficiënt handelen en het vermogen hebben om kansen te zien en deals te sluiten. Het is fantastisch om te zien hoe deze medewerkers binnen jouw organisatie kunnen presteren. Maar, er is een keerzijde aan deze medaille. Snel kunnen handelen betekent vaak ook een kortere aandachtsspanne. Dit kan leiden tot het missen van kansen als gevolg van een gebrek aan opvolging van leads. Veel leuker toch om te focussen op het nieuwe goud dat er blinkt!

Het bewerken van klanten is vooral leuk als je lekker kunt bezig zijn met waar je goed in bent – deals sluiten aan tafel bij de klant – en niet al te veel tijd kwijt bent aan de administratieve rompslomp eromheen. Maar, trouwe opvolging van leads is van cruciaal belang voor het genereren van nieuwe business en het verhogen van de omzet.

De voordelen van realtime inzicht in sales resultaten.

Het hebben van realtime inzicht in de resultaten van jouw sales professionals en waar ze mee bezig zijn, kan van onschatbare waarde zijn voor jouw organisatie. Het biedt overzicht in sales trends, zodat je kunt forecasten en je strategie kunt aanpassen waar nodig. Daarnaast zorgt het voor een betere borging van kostbare klantgegevens, een hogere conversie en een grote klanttevredenheid.

Met onze dienst, expedite., kun je alle voordelen van realtime inzicht ervaren. Het gebruik van expedite. verhoogt de efficiëntie en verkort de salescyclus. In feite kan één sales professional met behulp van onze dienst de werkzaamheden verrichten van twee fulltime medewerkers.

expedite.
verb
1. make (an action or process) happen sooner or be accomplished more quickly.
2. to speed up the progress of; accelerate.

expedite. in actie

We hebben onze dienst door trial and error steeds meer geoptimaliseerd en kunnen garanderen dat je door het gebruik van expedite. offertes sneller kan laten verzenden, de conversie kan verhogen en de salescycle kan verkorten. Onze dienst kan worden gekoppeld aan jouw systeem of als stand-alone worden gebruikt. Het wordt ook aangepast aan jouw processen, zodat je er het meeste uit kunt halen.

best. interessant

Ben je benieuwd naar hoe EXPEDITE. jouw salesproces kan verbeteren? Download nu onze folder en ontdek de voordelen van onze dienst! Bespaar tijd, verhoog de efficiëntie en geniet van hogere klanttevredenheid.

In het kort samengevat.

Wat expedite. je brengt

Wat expedite. je oplevert

Als commercieel verantwoordelijke biedt expedite. je een krachtige tool om jouw salesprocessen te verbeteren. Met expedite. kan je efficiëntie verhogen en de salescyclus verkorten. Je krijgt realtime inzicht in de resultaten van jouw sales professionals en waar ze mee bezig zijn. Dit zorgt voor betere borging van klantgegevens en hogere conversie. Met behulp van expedite. kan je ook automatische opvolging van leads implementeren. Dit zorgt voor meer tijd voor sales professionals om zich te richten op het closen van deals. Uiteindelijk leidt dit tot verhoogde klanttevredenheid en meer omzet.